services

hvornår har du sidst set en video online?

Video er blevet et af de mægtigste værktøjer i kampen om opmærksomhed, og der er en god grund til det. Brugere finder video mere engagerende og har nemmere ved at huske budskabet end i tekst og billeder.

I en  rundspørge sagde 78%, at de ser video online hver uge,
55% af dem ser dagligt video online.
(Social Media Week)

Det kræver, at man skiller sig ud og bruger de rigtige værktøjer, der gør video til så stærkt et kommunikationsmiddel. 

Lad os guide jer i mål med en professionel video til den rigtige målgruppe. 

vores tilgang

Vi ser først og fremmest på jeres behov.
Hvad skal I kommunikere?
Hvem er målgruppen?
Hvilke platforme passer bedst til jer? 

Vi udvikler et kreativt visuelt pitch som passer til jeres brand. I enhver produktion har vi milepæle, hvor I kan se med og kommentere på alle aspekter. Det sikrer både os og jer, at I har fuld kontrol over hele processen.

LIve action

Har du et produkt eller en ydelse, der bedst vises i levende billeder, så anbefaler vi en hovedvægt på videooptagelser. Live action optagelser er også med til at styrke virksomhedens ansigt udadtil, da forbrugeren møder dig og dit brand univers.

Vi producerer TV-reklamer, profilfilm, produktfilm, interne kommunikationsfilm og eventfilm, hvor live action optagelser som oftest fylder mest. 

ANIMATION

Animation, tegnefilm eller motion graphics. Kært barn har mange navne.

Animation kan både være i 2D og 3D. Har du et komplekst produkt eller ydelse, så kan animation, for eksempel med en explainer-film eller en tutorial, være fremragende til at oplyse om din ydelse eller produkt.

Du kan samtidig få skabt dit helt eget unikke visuelle univers, som matcher jeres visuelle identitet og profil, så I virkelig står ud i forhold til konkurrenterne.

services

Fleksibel løsning

Skal vi stå for hele processen eller ønsker I kun hjælp til visse dele såsom rebranding, idéudvikling klip, colorgrade, eller optagelser?
Uanset behovet så kan vi hjælpe jer.

Segmentering

Skal du ramme lokalt eller globalt? Nye markeder eller opfriske nuværende forbrugeres forståelse af jer og jeres brand? Det betyder alt sammen noget for indholdet, for formen og for budgettet.

Undervisning

Vil I selv arbejde videre med materialet efterfølgende? Vi tilbyder undervisning i både produktion og redigerings-software, så I selv kan arbejde videre med jeres produktioner.

Kreativ sparring

Selvom I er eksperter i jeres virksomhed og produkt, hjælper det ofte at få nye øjne på udfordringerne. Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi kan byde ind med friske idéer.

Versioneringer

Få mest muligt ud af din video med versioneringer. En længere video med meget info kan laves til korte teasers, som skaber interesse. Versionér din video i forskellige formater til alle platforme.

Videodeling

Når din video er færdig, kræver det, at forbrugerne ser den. Hvilke platforme skal den på, skal den bruges i nyhedsbreve, på TV eller i paid media?
Vi guider jer gennem de bedste muligheder.